Jak můžete pomoci Pravopisně.cz

Pomozte Pravopisně.cz, aby se dostalo více do povědomí žáků základních a středních škol.

Denně náš vzdělávací server využívá cca 48 000 návštěvníků, kteří se chtějí zlepšit v pravopisu, gramatice, literatuře a celkově porozumět češtině. Všem těm chceme i nadále bezplatně 24/7 pomáhat.

Plně využívejte Pravopisně.cz

Neomezujte své procvičování jen na klasická vyplňovací pravopisná cvičení. Procvičujte své znalosti i pomocí zvukových diktátů, testů z literatury, případně nové sekce s větnými rozbory. Napadají vás jiné typy cvičení, které bychom zde mohli mít? Chybí vám více cvičení na konkrétní téma? Napište nám přes kontakt (nebo v komentářích tohoto článku) a rádi naše sekce rozšíříme.

Našli jste nějaké nesrovnalosti, chyby či překlepy? Budeme velmi rádi, když nás na to upozorníte. Rádi bychom měli bezchybný web, ale vytvořeného obsahu máme opravdu hodně (v době psaní článku máme 589 pravopisných cvičení, 189 testů na rozbory vět, 1067 častých chyb a 35 literárních testů).

Zmíněná sekce častých češtinářských chyb je českým unikátem, který jinde nenajdete. Sbíráme velmi časté chyby, které Češi ve svých textech dělají. Klasikou jsou dvojice zapoměl × zapomněl, byste × by jste a raný × ranný x ranní.

Chcete nám pomoci?

Vítanou pomocí je odkázání z tematických stránek na naše Pravopisně.cz – nejlepší jsou oficiální školní stránky, na které chodí jak další učitelé, tak rodiče i žáci. Díky takové pomoci k nám přivedete další nové návštěvníky, kterým můžeme pomoci v pravopisu. Ale pokud takové stránky nemáte, nebo nám nemůžete pomoci se na ně dostat, můžete nám pomoci i jinak – viz způsoby níže.

Podpořte náš rozvoj

Pro všechny uživatele nabízíme možnost mít prémiový účet Bez Reklam, který vás zbaví všech reklam, které na našem webu máme. Částka za něj je symbolická, ale každý další takto platící uživatel je pro nás vzpruhou a podporou do budoucna.

Mluvte o nás

Říkejte svým spolužákům, přátelům a učitelům o užitečném nástroji, který používáte pro své vzdělávání. Máte svůj blog? Pokud o nás napíšete, budeme velmi vděční – a to za každou zmínku, byť kratičkou. My o vás na oplátku napíšeme na našem Facebooku.

Sledujte nás na sociálních sítích

Chcete být první, kdo bude vědět o nových cvičeních, diktátech, záludných pravopisných jevech? Sledujte nás na sociálních sítích Facebook, Twitter, Instagram či Youtube. Získáte aktuální přehled o češtině v lehce odlehčené formě – velmi oblíbenými příspěvky jsou pravopisné prohřešky v reklamách.

Pošlete nám své cvičení / diktát / test

Máte cvičení, diktát nebo test, který by měli vidět návštěvníci Pravopisně.cz? Bude-li se nám hodit do konceptu, rádi takový materiál využijeme a publikujeme. Napište nám přes Kontakt – děkujeme za každou pomoc.