Vyhrajte 1 ze 3 balíčků hodnotných knih s Knihcentrum.cz! UZAVŘENA!

Máte nudný únor a chcete si ho oživit? Zúčastněte se naší nové soutěže o 3 balíčky krásných knížek, které nám dodalo internetové knihkupectví Knihcentrum.cz.

Od 11.  února do 21. února (do půlnoci) jsme pro Vás připravili soutěž o tři balíčky skvělých knih. Stačí odpovědět pouze na jednu otázku.

Co můžete vyhrát:

Balíčky cen:

Pravidla českého pravopisu do kapsy + Arnošt Lustig – Miláček
Pravidla českého pravopisu do kapsy + Zdena Frýbová – Malinkatý kretén
Pravidla českého pravopisu do kapsy + Magda Váňová – Štěstí Aloise Peina

Jak vyhrát:

Stačí odpovědět na jednu otázku (odpověď najdete na stránkách Knihcentrum.cz) a zaslat nám odpověď pomocí soutěžního formuláře společně s vaším emailem (abychom vás mohli kontaktovat).

Jaká musí být minimální výše nákupu na www.knihcentrum.cz, aby bylo zdarma dopravné?

a) 500 kč

b) 1000 kč

c) 2000 kč

Rozdělení výher:

150. účastník, který zašle správnou odpověď, získá Pravidla českého pravopisu do kapsy + Arnošt Lustig – Miláček

300. účastník, který zašle správnou odpově, získá Pravidla českého pravopisu do kapsy +  Zdena Frýbová – Malinkatý kretén

600. účastník, který zašle správnou odpověď, získá Pravidla českého pravopisu do kapsy +  Magda Váňová – Štěstí Aloise Peina

 

Hodně štěstí v soutěži!

 Soutěžní formulář:

Bohužel, soutěž byla už uzavřena – vyhlášení proběhlo zde: https://www.pravopisne.cz/2013/02/vyhlaseni-souteze-o-1-ze-3-balicku-hodnotnych-knih-s-knihcentrum-cz/.

 *Pravidla soutěže:

Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Naše stránky se zavazují, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě.

Pouze informace o výhercích soutěže budou uveřejněny na těchto stránkách (pravopisne.cz) ve formě „jméno-příjmení“. Na jejich kontaktní údaj (vložený e-mail) zadaný při registraci budou odeslány informace o výhře.

Pravopisně.cz si vyhrazuje právo změny výhry v době konání soutěže, či zrušení celé soutěže. Výhru není možné vymáhat soudní cestou. Každý soutěžící může odpovídat pouze jednou, ten kdo bude odpovídat vícekrát, bude ze soutěže vyřazen.

Soutěžící uděluje souhlas ke zpracování emailové adresy pro marketingové účely. Kdykoliv je možné se odhlásit od odebírání informativních emailů.

Sponzor:

Pošli tento příspěvek svému blízkému