Velká letní soutěž o knihy od Kosmas.cz!

Máme pro Vás novou soutěž o 9 skvělých knih, které nám dodal sponzor soutěže – internetové knihkupectví Kosmas.cz. Soutěž bude probíhat od 13. června do 27. června (do půlnoci). Vyhlášení soutěže proběhne 28. června.

Sponzor:

Ceny:

3 ks Příšerné příběhy z černé lodi

3 ks Tajemství Červeného rytíře

3 ks O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu

  

Jak vyhrát:

Tato soutěž bude jiná než všechny předchozí. Skládá se ze 2 částí (jedné povinné a druhé dobrovolné).


1.) Povinná

První část se týká pouze našeho sponzora – knihkupectví Kosmas.cz. Jedná se o jednoduchou otázku, jejíž odpověď najdete na jejich stránkách (nápověda: ve spodní části stránek Kosmasu).

Soutěžní otázka zní:

Kolik kamenných prodejen má Kosmas po České republice?

a) 0

b) 13

c) 334


2.) Dobrovolná

Druhá část soutěže spočívá v tom, že nám můžete zaslat vlastní otázku z literatury (podobně jako v našich testech z literatury), která bude zajímavá a neotřelá (tato dobrovolná část je extra odměněna – viz níže).

Otázka má mít pouze jednu správnou odpověď, kterou musíte také zaslat, společně s 3 špatnými odpověďmi. Zaslání otázky o Kosmasu a vaší literární otázky je nutné (dobrovolné) – bude-li ve vaší zprávě chybět jedna z těchto částí, budete ze soutěže vyřazeni. Je zakázáno používat už hotové literární testy (například z naší sekce testy z literatury či jiných zdrojů).

Soutěže se můžete zúčastnit pouze jednou, ale můžete najednou zaslat více literárních otázek (počet není omezen) a zvýšit tak svoje šance na extra výhru!

Odpověď a případně literární otázku odešlete přes soutěžní formulář na této stránce společně s vaší emailovou adresou (abychom vás mohli kontaktovat ohledně výhry).

Literární otázka by měla mít tuto strukturu (příklad):

Čapkovi byl in memoriam propůjčen řád T. G. Masaryka roku:

a) 1992

b) 1995 (správně)

c) 1998

d) 2000

Rozdělení výher:

První 50. účastník, který zašle správnou odpověď + vlastní originální literární otázku, získá 1 ks  Příšerné příběhy z černé lodi.

První 150. účastník, který zašle správnou odpověď + vlastní originální literární otázku, získá 1 ks Tajemství Červeného rytíře.

První 200. účastník, který zašle správnou odpověď + vlastní originální literární otázku, získá 1 ks  O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu.

První 300. účastník, který zašle správnou odpověď + vlastní originální literární otázku, získá 1 ks  Příšerné příběhy z černé lodi.

První 400. účastník, který zašle správnou odpověď + vlastní originální literární otázku, získá  1 ks Tajemství Červeného rytíře.

První 500. účastník, který zašle správnou odpověď + vlastní originální literární otázku, získá  1 ks  O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu.

Zbylé 3 knihy získá ten z Vás, který nám zašle nejkreativnější a nejoriginálnější otázku z literatury (těch může každý zaslat kolik chce a tím zvýšit šanci na extra výhru).

Jeden výherce může získat více výher (když bude pilný a usměje se na něj štěstí).

Hodně štěstí v soutěži!

 Soutěžní formulář:

Soutěž byla ukončena – výsledky se dozvíte během dnešního dne (tedy 28. 6. 2012)

 *Pravidla soutěže:

Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Naše stránky se zavazují, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě.

Pouze informace o výhercích soutěže budou uveřejněny na těchto stránkách (pravopisne.cz) ve formě „jméno-příjmení“. Na jejich kontaktní údaj (vložený e-mail) zadaný při registraci budou odeslány informace o výhře.

Pravopisně.cz si vyhrazuje právo změny výhry v době konání soutěže, či zrušení celé soutěže. Výhru není možné vymáhat soudní cestou. Každý soutěžící může odpovídat pouze jednou, ten kdo bude odpovídat vícekrát, bude ze soutěže vyřazen.

Provozovatelé Pravopisně.cz si vyhrazují právo použít zaslané literární otázky pro budoucí či současné literární testy bez nároku na honorář.

Soutěžící uděluje souhlas ke zpracování emailové adresy pro marketingové účely. Kdykoliv je možné se odhlásit od odebírání informativních emailů.

Pošli tento příspěvek svému blízkému